Kemer Belediyesi'nden eğitime destek

Kemer Belediyesi ekipleri, ‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganı kapsamında Çamyuva Silkar İlkokulu’nun iç ve dış cephe boya işlemlerini yaptı.

17 Kasım 2020 Salı 10:49
Kemer Belediyesi'nden eğitime destek



ANTALYA (İHA) -
Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi’ndeki Silkar İlkokulunun eskiyen tahrip olan iç ve dış cephe boyalarını yenileyerek, geleceğin teminatı olan öğrencilerin daha iyi ortamlarda ders alabilmelerini sağladı.
Boya çalışmalarından sonra güzel bir görünüme kavuşan okulla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Eğitime olan desteğimiz azalmadan devam ediyor. Öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. İlçemiz genelindeki tüm okulların boya, badana, tamirat, klima ve diğer eksiklerini belediye olarak biz karşılıyoruz. ‘Eğitim varsa gelecek var’ diyerek eğitime ve öğrencilerimize olan katkılarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.