Gençlik Merkezi’nde sona doğru

Eski Aksu Düğün Salonu binası, gençlik merkezi için baştan aşağı yenilendi. 15 bilgisayar, masa tenisi, satranç, kütüphane, kurs merkezi ve salon sporları için gerekli her türlü malzeme temini yapıldı. Merkez önümüzdeki günlerde açılacak

08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:15
Gençlik Merkezi’nde sona doğru
Yıllarca düğün salonu olarak AKsu’ya hizmet veren, ilçeye yeni düğün salonlarının yapılmasının ardından işlevini yitiren Aksu Kaymakamlığı’nın altındaki alan, Aksu Belediyesi Gençlik Merkezi olarak diçayn ediliyor. Antalya Valiliği’nin talimatı, Aksu Kaymakamlığı’nın onayı ile çalışmaların başlandığı merkezde son aşamaya gelindi.

MALZEMELER GELDİ
Halk oyunları, muay thai ve kick boks branşlarında faaliyetlerin başladığı merkezde, diğer alanlar ile ilgili malzeme temini tamamlandı. Merkeze ilk etapta 15 adet bilgisayar alındı. Masa tenisi, satranç takımları, ingilizce ve bilgisayar kursları için okul sıralarının alındığı merkeze, önümüzdeki günlerde Aksulu bayanlara pilates, aerobik ve step yapmalarını sağlamak için gerekli malzemeler alınacak.



KAYIT YAPTIRIN ÇAĞRISI
Aksu Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin büyük destek verdiği gençlik merkezinde kayıtlar da devam ediyor. Bilgisayar, yabancı dil, pilates, aerobik gibi branşların aktif hale gelmesi için konuyla ilgilenenlerin Halk Eğitim Müdürlüğü’ne kayıt yaptırmaları gerektiği ve yeterli sayıya ulaşıldığında kursların açılacağı öğrenildi.

GENÇLER KORUNACAK
Bu arada Gençlik Merkezi’nde çok sayıda kitabın yer alacağı kütüphane de kuruldu. Gençlik merkezine gelen Aksulu gençler, çok sayıda aktivitede bulunup, boş zamanını iyi değerlendirme fırsatı yakalayacak. Talebin artması halinde merkezdeki bilgisayar ve diğer malzemelerin sayısında artış sağlanabileceğini belirten yetkililer, merkezin açılmasındaki amacın; “Gençleri uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak” olarak açıkladı.



Son Güncelleme: 08.05.2017 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.