Finike'ye Bilim Sanat Merkezi

FİNİKE'de Elmalı, Kaş, Kumluca ve Demre ilçelerindeki üstün yetenekli öğrencilerin eğitim göreceği Bilim Sanat Merkezi için çalışma başlatıldı.

17 Ocak 2017 Salı 17:43
Finike'ye Bilim Sanat Merkezi
Finike Canan-Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin üst katında yarı yıl tatilinin ardından eğitim ve öğretime açılacak Bilim Sanat Merkezi için restorasyon çalışmaları başladı. Bilim Sanat Merkezi, teknik donanımla birlikte yaklaşık 100 bin TL maliyetle hazır hale getirilecek. Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere eğitim verilecek okulda, farklı branşlarda 12 atölye bulunacak. Fen bilimleri, fizik, kimya, sosyal bilgiler, akıl oyunları, robot ve dil atölyesinde proje endeksli eğitimin verileceği okula, öğrenciler ve öğretmenler sınavla alınacak.
Türkiye'deki 106 Bilim Sanat Merkezi'nden biri olacak okulun ikinci dönem itibariyle eğitim ve öğretime başlayacağını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti. Karataş, okulun Finike'nin yanı sıra çevre ilçelere de hizmet vereceğini vurguladı. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.