DÖGEM üyeleri Başkan Genç'i ziyaret etti

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) Başkanı Halil İbrahim Kayalı ve meclis üyelerini makamında kabul etti.

14 Mart 2016 Pazartesi 11:40
DÖGEM üyeleri Başkan Genç'i ziyaret etti
Döşemealtı Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen DÖGEM Başkanı Halil İbrahim Kayalı ve bir grup genç meclis üyesi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, Türkiye'ye örnek olan DÖGEM projesinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyip, çalışmalarda gelinen noktayı anlattı. Başkan Genç, "Bir yönetmelik oluşturuyoruz. Kendi meclisinizden kendiniz geçireceksiniz ki bundan sonraki süreçlerde de bu sizin meclis çalışma anayasanız olacak "dedi.



GENÇLERİN YANINDAYIZ


DÖGEM projesini çok önemsediğini belirten Başkan Genç, genç vekiller belediye olarak çalışmalarda yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Genç, "Yeter ki bu eğitimler alınsın projeler üretilsin. Aylık meclis toplantıları ve komisyon toplantılarında bize ışık tutun, güzel fikirler verin. Ben sizin meclis kararlarınızı her ay kendi ana meclisimde okutacağım. Bizim meclisi de izleyin" önerisinde bulundu.

GENÇLİK MERKEZİ GELECEK YILA HAZIR


Başkan Genç, genç vekillere Döşemealtı'nda yaşayan gençlere yönelik hazırlanan Gençlik Merkezi Projesi hakkında da bilgiler verdi. Başkan Turgay Genç, "İçinde derslikler, sinema salonları işlikler, fıtness, yüzme havuzlarıyla inşallah gelecek yıl bitiririz. Böyle bir kompleks olacak" dedi.

BİRİMLERİ GEZDİLER

DÖGEM Başkanı Halil İbrahim Kayalı, Belediye Başkanı Turgay Genç'in desteğinin önemine dikkat çekti. Kayalı, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Döşemealtı için iyi olacak' dedi. Genç vekiller daha sonra belediye birimlerini ziyaret ederek görevli personelden bilgi aldı. Genç vekiller ilk defa bir belediyenin birimlerini gezme fırsatı bulduklarını da sözlerine ekledi.

DÖGEM üyesi Cafer Uzunoğlu ise ziyaretin sonunda Başkan Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük ile Özel Kalem Müdürü Servet Özdemir'e kendi yaptığı sulu boya resmi hediye etti.

Son Güncelleme: 14.03.2016 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.