Çetin'den çocuklara karne hediyesi

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin karne alan öğrencileri sosyal medyadan paylaştığı mesajla kutladı.

08 Haziran 2018 Cuma 17:17
Çetin'den çocuklara karne hediyesi


ATSO Başkanı Davut Çetin, 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan öğrencilere keyifli bir yaz tatili geçirmelerini diledi. Öğrencilere yaz tatili boyunca iyi dinlenip bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Çetin, "Benden de bir küçük karne hediyesi. Direkt mesaj atan ilk 10 öğrencimize ATSO Kültür Yayınları'ndan bir kitap armağan edeceğim" dedi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, mesaj atan çocuklara gönderilecek kitapla birlikte bir de mektup kaleme aldı.

Başkan Çetin, mektubunda, öğrencilerin yorucu bir eğitim ve öğretim dönemini geride bıraktığını kaydederek, yaz tatilini keyifle ve gönüllerince dinlenerek geçirmelerini diledi. Öğrencileri yaz tatili boyunca Antalya Kültür Sanat'ta düzenlenecek atölye ve sergilere de davet eden Başkan Çetin, mektubunu, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasının ancak kitaplarla, kültürle, sanatla iç içe olan gençlerle mümkün olduğunu hiçbir zaman aklından çıkarmamanızı diliyorum" ifadeleriyle tamamladı.



ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) YONETIM KURULU BASKANI DAVUT CETIN, 2017- 2018 EGITIM VE OGRETIM YILININ SONA ERMESININ KARNE ALAN OGRENCILERI SOSYAL MEDYADAN PAYLASTIGI MESAJLA KUTLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.