Başarılı öğrencilerle öğretmenlerine ödül

Demre'de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) başarılı olan öğrencilerle öğretmenlerine başarı belgesi verildi, kitap hediye edildi.

05 Mart 2015 Perşembe 12:33
Başarılı öğrencilerle öğretmenlerine ödül
TEOG Sınavı'nın birinci aşamasında Antalya'nın 19 ilçesi arasında 3'üncü olan Demre'de, başarılı olan öğrenciler ve öğretmenlerinin katıldığı yemek düzenlendi. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu tarafından verilen yemeğe Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Erdoğan, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve sınava giren 428 öğrenci katıldı.

Yemekte, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, ortaokullarda görev yapan 60 branş öğretmenine başarı belgesi ve Yaşar Kemal'in birer kitabını hediye ederken, belirli puan barajını aşan 248 öğrenciye de değişik hediyeler verdi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, "Bir ülkenin, bir kentin, bir yörenin marka olmasının yolu eğitimden geçer. Eğitimde marka olan ülkeler, birçok alanda da marka olmuştur. Eğitimdeki başarı, diğer tüm alanlarda da gelecek olan diğer başarıların habercisidir. Bu başarı da Demre'de diğer başarıları getirecektir. Bu başarı birlikte çalışmanın, ekip olmanın ürünüdür" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Topçu da "Beni bu kadar mutlu eden, bundan daha güzel bir olay olmadı. Bu öğretim yılında yapılacak olan TEOG sınavının ikinci aşamasında Antalya'da 2'nci olun. Buradaki 428 öğrenci, 60 öğretmeni aileleriyle birlikte Çanakkale gezisine götürme sözü veriyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ise "Demre olarak 2005 yılında yapılan OKS sınavlarında Antalya'nın ilçeleri arasında 12'nci sıradaydık. 2013- 2014 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınavlarında ise 6'ncı sıradaydık. Bu yıl ilk sınavda Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinin ardından 3'üncü sırada yer aldık. Bu başarıya hep birlikte ulaştık" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 05.03.2015 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.