Antalya Koleji'nde miniklerin ilk gün heyecanı

Antalya Koleji okul öncesi ve 1.sınıf öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen bir törenle sınıf öğretmenleri rehberliğinde pastalarını keserek, yeni eğitim-öğretim yılının açılışını kutladılar. Oryantasyon programı, Antalya Koleji İlkokul Müdürü Gülşen Eker'in okul sistemi ile ilgili genel bilgileri velilere aktarmasıyla başladı.

10 Eylül 2013 Salı 13:00
Antalya Koleji'nde miniklerin ilk gün heyecanı
İngilizce Bölüm Başkanı Pınar Demir de 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ilkokul 1. sınıflarda uygulanmaya başlayan çift diplomalı eğitim programı NACEL hakkında velileri bilgilendirdi. Okul psikologu ve 1. Sınıflar Rehber Öğretmeni Sibel Sevim ise okula uyum süreciyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

İlk gün heyecanını bu programla biraz olsun üzerlerinden atan öğrenciler, yeni arkadaşları ve öğretmenleriyle tanışmanın heyecanını yaşadılar. Yapılan törenin ardından öğretmenleri ile sınıflarına giren minikler, yeni eğitim-öğretim yılına başladılar. 

Son Güncelleme: 10.09.2013 13:25
Anahtar Kelimeler:
Antalya Koleji1.sınıflar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.