Yıldırım’a göre hırsızlığın çıtası 3 MİLYON LİRA

Başkan İsa Yıldırım’ın siyasi rakipleri ile girdiği polemiklerde üslubunu sertleştirdiği ve hırçınlaştığı dikkati çekiyor. Yıldırım son olarak, 3 milyon liranın üzerinde seçim harcaması yapan başkan adaylarının “Hırsızlığa meyilli” oldukları konusunda çok ağır bir ithamda bulundu.

28 Ocak 2014 Salı 16:24
Yıldırım’a göre hırsızlığın çıtası 3 MİLYON LİRA
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, kendisini “seçim yardımı toplamakla” suçlayan MHP’li Belediye Başkan Adayı Ramazan Özen’e cevap vermeye çalışırken, çok tartışılacak bir iddiayı ortaya attı. Yıldırım, “Kim seçimde 3 milyon ve üzerinde harcama yaparsa o hırsızlığa meyillidir. O parayı çıkarmak için illa çalacaklar. Hiç kimse bu kadar para harcayıp sonra da halka feda olsun demez. Bir belediye başkanının maaşı 6 bin lira, 5 yılda kazanacağı maaşla seçimde harcayacağı 3-5 milyonu çıkarması mümkün değil” dedi. İsa Yıldırım’ın bu iddiası, yerel seçim dolayısıyla milyonlarca lira harcamayı gözden çıkaran her partiden belediye başkanı adaylarını da töhmet altında bıraktı. Öyle bir parayı almadığını çocuklarının üzerine yemin ederek reddeden Yıldırım, “Benim araçlarımı bile reklamcı Yavuz Selim Yılmaz para almadan giydirdi.” diye konuştu. Yıldırım’ın yüksek seçim harcaması yapan adayları hırsızlıkla suçlamasının siyasi çevrelerde yaratacağı tepkiler merakla bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 28.01.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.