Yıldırım, Büyük Birlik Partisi’nde aradığını bulamadı mı?

Kulislerde Aksumuzun çiçeği burnunda Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın “Yeni partisinde aradığını bulamadı mı?” söylemleri dolaşıyor.

18 Aralık 2013 Çarşamba 10:23
Yıldırım, Büyük Birlik Partisi’nde aradığını bulamadı mı?
Nedenine gelince, bilindiği gibi Başbakan Recep Tayip Erdoğan biri dizi açılışlar ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamak için 14-15 Aralık günlerinde Antalya’da idi. 14 Aralık akşamı ise, AK Parti İl Teşkilatı’nın EXPO Center’de tertiplediği yemeğe katılmıştı Sayın Başbakan. Öncesinde birçok hazırlıklar yapılmış ve bilboardlara ilanlar asılmıştı. Bu ilanlardan biri de, “Medeniyetin ve kardeşliğin beşiği olan Aksumuza hoş geldiniz” şeklinde idi, aynı zamanda çiçeği burnunda BBP’li İsa Yıldırım imzasıyla.
Bu afişlerdeki söz, kulislerdeki söylemlerin oluşmasına neden oldu. Çünkü MHP Lideri Devlet Bahçeli Aksu’ya geldiğinde, yine İsa Yıldırım imzalı, “Aksumuza hoş geldin, Devlet Baba” afişler asılmıştı. Ve akabinde MHP’de siyaset yapma girişimleri başlatılmıştı, Yıldırım tarafından. Tüm zorlamalara rağmen, Yıldırım’ın bu çabası kabul görmemişti MHP Genel Merkezi tarafından. Sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu Antalya’ya geldiğinde, 150 kişilik bir grupla beraber havaalanında karşılamaya kalkmıştı. Buradaki amaç, CHP’de siyaset yapmaktı. Ama bu çaba da parti kurulları tarafından dikkatte alınmadığından, Yıldırım’ın CHP’den de umduğunu bulamamasına neden olmuştu. Geçmişteki gelişmeler bu şekilde yaşanırken, yaklaşık olarak 1 ay önce BBP’de siyaset yapmaya çalışan Yıldırım’ın, Başbakan’ın Antalya’ya gelmesiyle astırdığı afişler kulislerde, “Yıldırım BBP’de aradığını bulamadı mı?” söylemlerine neden oldu.

 

Son Güncelleme: 18.12.2013 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.