Terk edip GİTTİLER

AK Parti’nin Aksu Belediye Başkan adaylığı için Halil Şahin’i açıklamasının ardından “gölgeye” çekilmeyi tercih eden 8 aday adayı arasında yer alan Mehmet Akif Ordu, sessizliğini bozdu.

28 Ocak 2014 Salı 16:29
Terk edip GİTTİLER
Facebook ve Twetter mesajlarında “Başta Aksu Belediye Başkan Adayımız Halil Şahin olmak üzere, açıklanan tüm ilçe başkan adaylarımız Antalya'ya hayırlı olsun. ‘Hayırlısı'' demek en büyük gönül rahatlığıdır. Çünkü o teslimiyetin adıdır" diye yazan, Ak Parti eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, ünlü edebiyatçıların ve düşünürlerin ‘dostluk’ ve ‘ihanet’ kavramlarını temel alan sözlerini paylaştı.

Emin Bal’dan mesaja destek
“Seni terk eden insanlar olacaktır, bırak hepsi terk etsin. İnsan dünyadan uzaklaştıkça Rabb'ine yakınlasır. O'nun dostluğuyla yeniden doğar” ifadesini kaleme alan Ordu, Twetter üzerinden, ünlü edebiyatçı Cenap Şahabettin’in “Haykıran sükûtlar vardır ki, ancak Allah işitir” sözünü takipçileri ile paylaştı. Ordu’nun bu tweeti, Ak Parti’nin diğer aday adaylarından Emin Bal tarafından hemen retweet edildi. Mehmet Akif Ordu’nun gönderdiği “Hiçbir şey için ödün vermemelisin. Çünkü uğruna fedakârlık yaptığın kişi, yarın seni unutabilir” tweeti de, Emin Bal tarafından kısa süre içinde takipçilerine gönderildi.

“Kaçan kelebek”le neyi kastetti?
Ordu, dünyaca ünlü edebiyatçı Anton Çehov’un “İnsana kelebek hayatta bir kere konar. Kaçırırsan başka şansın yoktur. Çünkü o kelebek ertesi gün ölmüş olur” sözünü de sanal alemdeki arkadaşları ile paylaştı. Bu söz, kendisi gibi aday adayı olan Zeki Koyun tarafından da beğenildi ve paylaşıldı. Mehmet Akif Ordu’nun, Zeki Koyun tarafından da beğenilen “kaçan kelebek” örneği ile Belediye Başkanlığı adaylığını kastettiği belirtildi.
 

Son Güncelleme: 28.01.2014 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.