Kimin resimleri daha fazla?

MHP’nin Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç’in seçim aracı Aksu’nun Pınarlı Mahallesi’nde turlamaya başlayınca, vatandaşların şaşkın bakışları ile karşılaştı.

14 Ocak 2014 Salı 15:12
Kimin resimleri daha fazla?
Bazı vatandaşlar, “Yolu mu şaşırdın birader?” diye araç sürücüsüne seslendi. Sürücü bunun üzerine, önce vatandaşlara baktı, sonra da tepkisizce önündeki işle ilgilendi. Bu sırada, oradan geçen Aksulu bir genç, “Belki de Ramazan Özen’e rakip olarak gelmiştir” diye espri yaptı. Gencin bu şaka yollu takılmasına karşılık, bir başka Pınarlı sakini, “Ramazan Özen’e değil, Ahmet Yaşar’a rakip gelmiş olmasın sakın?” diye, iğneli bir yaklaşımda bulundu. Çevredeki vatandaşlar, “Ahmet Yaşar da nereden çıktı, MHP’nin adayı Ramazan Özen değil mi?” diye sorunca, söz konusu vatandaş, “Ne yapayım kardeşim, Ramazan Özen’den çok her tarafta Ahmet Yaşar’ın resimlerini görüyorum. Ben de şaşırdım” dedi ve sakince uzaklaşıp gitti. Ardından Murat Dinç’in seçim aracı da yoluna devam etti. Geride kalan 10-15 Pınarlı sakinine ise az önceki “anlamlı diyaloğu” çözmeye çalışmak düştü. Biz düşündük ve işin içinden çıkamadık. Belki okurlarımız bize yardım eder…
 

Son Güncelleme: 14.01.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.