Ali Eşki’nin listesinde kimler var?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksu İlçe Teşkilatı yönetiminde önceki dönemlerde İlçe Sekreteri olarak görev yapan ve aktif bir rol üstlenen Ali Eşki, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam tarzı sürdürmeye başlamıştı.

09 Eylül 2016 Cuma 12:37
Ali Eşki’nin listesinde kimler var?
Herkes de onu, köşesinde oturan ve güncel politikadan uzak durmaya gayret eden bir MHP’li olarak görmeye alışmıştı.
Ancak, parti içindeki son fırtınaların ardından İl Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen Ali Eşki, eski şevk ve heyecanından hiçbir şey yitirmediğini kanıtlayan bir performans sergilemeye başladı. Sosyal medyadaki hesabında, il yönetim kurulu salonundaki koltuğunda, elinde bir listeyle göründüğü fotoğrafı paylaşan Ali Eşki, bu görüntüsü ile meraklı bakışları üzerine topladı.
MHP’nin parti içi muhalif isimlerinden olan Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Bal, Ali Eşki’nin karizmatik fotoğrafını, “Gelecek vaat ediyorsun Aliciğim” şeklinde yorumlarken, bazı MHP’liler de, Eşki’nin elindeki listeyi merak ettiler.
“Ali Başkan, almışsın eline listeyi, hayırdır yeni bir gelişme mi var?” sorusuna, “Vardır bir bildiğim” şeklinde esrarengiz bir cevap veren Ali Eşki, Aksuluları merak içinde bıraktı. Eşki’nin bu cevabını okuyanlar, “Önümüzdeki günlerde Aksu’da bir gelişme mi bekleniyor?” diye merak içine girdiler… Siyaset bu, hiç belli olmaz!
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa ali dönmez 2016-09-09 19:29:59

Ali bey hayırmı ankara sanadami görev verdi listen hayırlı olsun sayın il yöneticimiz