Abdullah İnan’ın mesajı kime gitti?

Eyvah eyvah!.. Bunca senedir siyaset denen şu muammayı takip ederiz, böyle küsme görmedik. Nedir bu efendim?

27 Şubat 2014 Perşembe 12:08
Abdullah İnan’ın mesajı kime gitti?
Ak Parti’de 9 aday adayının yarıştığı sürece bakarken bugünleri tahmin ettik de, böylesini edemedik. Eskiden ne güzeldi, küsen siyasetçi köşesine çekilir, bir daha ondan haber maber alınmazdı.

Şimdi öyle mi? İnternetten veryansın ediyorlar. Önce Zeki İnşaat’ın sahibi Zeki Koyun başlattı. Twitter ve Facebook üzerinden ‘siyasete veda’ mesajı yayınladı. Ardından Mehmet Akif Ordu ve Emin Bal’dan ‘İnce İnce’ mesajlar gelmeye başladı. Bir baktık ki, her partinin ‘ötekileştirilmiş’ aday adayları internetten yağmur gibi ateşe başlamış.

En son örneği Abdullah İnan’la yaşadık. O da internetten ‘Bundan sonra asla siyasette yer almayacağım’ mesajı yayınladı ve noktayı koydu…

Koydu mu acaba? Meğer koymamış!

Ak Parti’nin Belediye Meclisi aday listesinde 3’üncü sırayı vermesine rağmen istifayı basan Abdullah İnan, en son ne yaptı, bir tahmin edin?

Faceebook hesabına Başbakan Recep Tayyin Erdoğan’ın fotoğrafını yerleştirdi ve üstüne “Seni Seviyorum Sayın Başbakanım” yazdıktan sonra şu notu ilave etti: “31 Mart’a kadar bu resim üzerine başka yazı, yorum, fotoğraf koymayacağım…”

Ne demek şimdi bu? Vallaha biz bir şey anlayamadık. “31 Mart’tan sonra görüşürüz” mesajı kimlere gitti acaba? İnan ne demek istedi?
 

Son Güncelleme: 27.02.2014 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.