Derdimiz Aksu

Geçen hafta bu sayfadan Aksu Belediyesine şehir merkezinde ki çok kullanılan ve Merkez Camisine gelmeden sola dönerken çökmüş asfaltla ilgili yolların durumunu dile getirdik. Salı ve Çarşamba günleri Aksu Belediyesi bu yoların tamiratını gerçekleştirdi. İki hafta boyunca yoğun çabalarımız sonuç verdi. Nihayet yollara yamada olsa el atıldı. En azından çukurlar kapandı. Vatandaşın tekerlekleri parçalanmaktan şimdilik kurtuldu. Ama bu geçici bir çözüm. Kalıcı olabilmesi için bir hafta sonu o yolların tamamı baştanbaşa sıcak asfaltla yenilenmeli. O yollar, Aksu’nun merkezi ve yüz akı bunu bilerek hareket etmeliyiz. Yine de vatandaşın serzenişine kulak veren belediyemize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor Aksu halkı bunları da bilin istedim.

Saygılar Vekilim yolunuz açık olsun

Şanlıurfa Milletvekili Gülender AÇANAL hanımefendinin Sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımı geçen hafta bu sayfada yayınladık. Gülender Hanım paylaşımında memleketimin ve memleketlimin emrindeyim diyerek telefon numaralarının da yayınlamıştı. Pazartesi günü gazetemiz yayınlandı, Salı günü Gülender Hanım meclisten bizi aradı.

Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal hanımefendi öncelikle teşekkür etti. Ardından şunları söyledi. ‘Ben Şanlıurfa’da eczacıyım. Eczanem var ve rahatım gayet yerinde biriydim. Şanlıurfa’da kadın hareketini başlatmak için ilk kadın kolları başkanlığı ve ardından meclis üyeliğine seçildim. Amacım kadınlarımızın siyasete girmesini sağlamaktı. Memleketimden Ankara’ya ziyaretime gelenler bana sen çok zayıflamışsın diyorlar. Bende onlara diyorum ki ; -Makamlar ve koltuklar oturup göbek büyütme yeri değildir. Memleketin meselelerini çözme yeridir. Çalışan insan elbette ki hareketli olduğundan zayıflar.

Gülender Hanımla, Ankara yada Şanlıurfa’da tekrar birlikte sohbet etme temennisiyle telefon görüşmemizi sonlandırdık.

Evet, daha öncede belirtmiştik işte bizim kırılma noktamız tamda burası sanırım. Bu ülkede bu güzel insanlar olduğu sürece, ülkemiz çok başarılı işlere imza atacaktır. Bu sözler ve davranış karşınızda şapka çıkartılır, saygılar vekilim yolunuz açık olsun.

Duran Başkan bayrağı teslim ediyor

AKGİAD (Aksu Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı Duran Celbiş yakında gerçekleşecek genel kurul ’da AKGİAD Başkanlık Bayrağını yeni Başkana teslim edecek.

AKGİAD Başkanı Duran Celbiş’le ayaküstü sohbet ettik ve kendisine Başkanlıkta sizi bu dönem göremeyeceğiz dedik. Her zaman ki nazik tavrıyla bir açıklama yaptı. ‘Ben STK (Sivil Toplum Kuruluşları) ‘larda görev almayı seviyorum. Görevimi tamamlayıp bayrağı teslim etmeyi daha çok seviyorum. Yeni başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Aynı bayrağın çatısı altında, aynı bayrak taşınabilir. Derneğimize yeni yüzler gerekiyor. Yönetimde yine ne görev verilirse devam edeceğim.

Evet, en sorunsuz STK Aksu’da sanırım AKGİAD. Bu kadar çatışmanın, ayak oyunlarının, dedikoduların cirit attığı siyasi arenada, AKGİAD Derneği ve üyelerini olgun ve örnek teşkil eden davranışlarından dolayı kutluyoruz.

Bu arada dernek 2009 yılında kurulmuş. Bu yıl 10. Yılına giriyor. AKGİAD’ın 10. Yılını ilk kutlayan biz olalım. J J Nice başarılı ve Aksu için yenilikçi projelerinizle dolu yıllarınız olsun.  

Sebahattin Küçükbaşkan dede oldu

Aksu’nun sevilen ve saygı duyulan işinin ehli Sebahattin Küçükbaşkan, geçen hafta dede oldu.  Oğlu Mehmet ve gelini Merve Küçükbaşkan’ın dünyaya gelen bebeğini kucağına alan Sebahattin Küçükbaşkan dede olmanın mutluluğunu yaşadı.

 Güney haberci ailesi olarak Dede Sebahattin Küçükbaşkan’a, Babaanne Mediha Küçükbaşkan’a, baba Mehmet Küçükbaşkan’a ve Anne Merve Küçükbaşkan’a hayırlı olsun temennilerinde bulunuyoruz. Bebek Elisa’ya hoş geldin diyoruz ve sağlıklı, mutlu bir ömür diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.