Deniz Karataş Aksu’yu tavaf etti

İktidar Partisi Aksu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, Aksu’da gezmediği mahalle, ziyaret etmediği esnaf kalmadı. Ne yana dönsem kendisini görüyorum. Yemek yemeğe gidiyorum Deniz Karataş, Altıntaş’a gidiyorum Karataş, sağım Karataş, solum Karataş…

Evet, Aksu’nun mahallelerini defalarca gezen (tavaf eden) Karataş’a Hacı unvanı verilmez ama bence seçim sürecinde en çok gezen başkan aday adayı unvanı verilebilir. Gezilerine bir ajandayla başlayan Karataş’ın elinde şimdi kabarık kabarık dosyalar var. Adım attığı her yerden notlar almış. Adam Mühendis nede olsa! Sayısal zekâyla hareket ediyor. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor. Kendisine ve onu hiç yalnız bırakmayan ekibine başarılar diliyoruz. Tekrar tekrar karşılaşacağız Sayın Karataş’la biliyorum yolu açık olsun, ajandaları dolu olsun. Belediye Başkan Adayı olma şansı ne olur bilmiyorum ama mevcut aday adaylarından biri başkan olduğunda, Deniz Karataş’ı bilgi ve birikimleri ile baş danışman olarak görmeli diye düşünüyorum.

Popüler isimler sahaya çıkmaya başladı

Gündem siyaset, gündem yaklaşan seçimler. Halk yaklaşan seçimlere hazır ama partiler hala adaylarını belirleyemedi. En çok aday adayının olduğu iktidar partisine Aksu’nun popüler ismi Durmuş Kaan Şahin’de katıldı. Hadi bakalım hayırlısı. MHP’de İlçe Başkanı Kemal Kara ve İYİ Parti’de Rafet Yumak ile Durmuş Ali Arslan dışında yeni müracaatlar şuana kadar yok. 15 Aralık tarihine kadar başvurular devam edecek. CHP’ de Harita Mühendisi Cemali Çoşkun ve Aksu Eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım mevcut.

Belediye başkan adayları bu şekilde ilerlerken Belediye Meclis Üyeliği için de başvurular devam ediyor. İktidar Partisinde kadınlar ve gençler başvurularını yapıyor. Siyasette kadınların ve gençlerin varlığı çok önemli ve sevindirici bir durum. Meclis üyeliği aday adaylığı süreci tamamlandığı vakit bütün partilerimizden alacağımız listeleri siz sevgili okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Aksu yabancı başkan ister mi? Yazıma darılanlara bir cevap…

Aksu yabancı başkan ister mi? Yazıma darılanlar ve gücenenler olmuş. Öncelikle şunu bilin isterim ki! Bu yazımda kimseyi hedef almadım.  Bu yazı tamamen Aksu kamuoyunda dile getirilen söylemlerin gazete sayfamıza yansıyan sözcükleridir. Bende Aksu’da doğup büyümedim ama kendimi buranın bir parçası, bir ferdi olarak görüyorum. Aksu’da eminim beni öyle görüyor. Kendini buralı hisseden, burada iş yapan, emeğini veren, ismini kabullendiren herkes Aksulu’dur. Yanılıyor muyum?

Tebrikler Aksu Spor Kulübü

Gündem ne kadar siyaset olsa da yaşam bütün güzelliğiyle devam ediyor. Bu güzelliklerden biride spor ve sporda ki başarılarımız. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen Aksu Spor Kulübü Başkanı Sosyal Medya Hesabından şunu yayımlamış;

NERDEN NEREYE..!
2015 yılında salonsuz, malzemesiz, mindersiz başladığımız çalışmalar, bugün 2018 yılında Türkiye çapında madalyalar alan, imrenilerek bakılan, Aksulu çocuklarımızı spora kazandıran profesyonel bir kulüp haline gelerek meyvelerini verdi.
Bugünlere gelmemizde en büyük pay sahibi olan Aksu Belediye Başkanımız Sayın Halil Şahin’e Kulüp Yönetimi ve Sporcularımız adına teşekkür ederiz.
Ayrıca gece gündüz sporcularımızın başından ayrılmayan Kulüp Antrenörümüz Ayetullah Yeşil Hocamıza da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Evet, kendisinin de ifade ettiği gibi nereden nereye! Gazete olarak verdikleri çetin mücadeleye her zaman tanık olduk. Aksu Spor Kulübü’nün başarılı olmasının en büyük şansı başında azimli, başarılı ve sporcu kişilerin olması. Başkan, yardımcısı, antrenörleri hepsi dalında uzman kişiler. Tebrikler Aksu Spor Kulübü! Tebrikler Mehmet Selvi Başkan!

Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanan bu gün bir gün değil, her gündür. Bir yılın 365 günü sokakta, yanı başımızda olan engelli insanlarımıza karşı duyarlı olalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.