Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksu Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir’e çok yakın bir ‘kurmay’ ile partilerin muhtemel Belediye Meclisi Üyesi adaylarını konuştuk. Önce, kendi partisinden, yani CHP’den söz etti. Onun sözlerini aynen aşağıda aktarıyoruz:

“Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın Hoca, ‘Cengiz benim öğrencimdir, kişiliğine güvenirim’ dedi. CHP İl Yönetimi de Hasan Bozkurt Başkanımıza çok güveniyor. Özet olarak, Aksu’da partimizin Belediye Meclisi üyelerinin tespiti ilçemize bırakıldı. En büyük korkumuz kendi ayağımıza kurşun sıkacak yanlış adaylar belirlemek. Cengiz Aldemir Hocamız ile Hasan Bozkurt Başkanımız bu konuda çok ince eleyip sık dokuyorlar.”

MHP’deki joker kim?

Buraya kadar güzel! CHP kurmaylarından olan ve Aldemir’e çok yakın bir mesafede duran bu siyasetçiye, bu kez de “Peki diğer partilerde ne olur?” diyecek olduk. Önce MHP’den başladı ve “Bu partide bizim çok büyük bir jokerimiz var. Eğer o isim Belediye Meclisi üyesi adayı olarak ön sıralarda ilan edilirse, MHP’de önemli gelişmeler olabilir” dedi.

Haydaa! “Bu da nereden çıktı” diye şaşırdık. “Gerisini siz anlayın, gazeteci olan sizsiniz” dedi ve konuyu kapatmak istedi. “Van minüt” deme sırası bize geldi artık, “Siz bu ismin MHP’nin listesinde ön sıralarda yer almasını ister misiniz?” diye üsteledik. “Canımıza minnet!” karşılığını aldık.

Aynı CHP kurmayı, Ak Parti’nin Belediye Meclisi adaylarının belirlenmesinin ardından, çok sayıda ismin kendisini “rölantiye” alacağını, bunlardan bazılarının da yeni arayışlara gireceğini söyledi. “Peki, bu isimlerden CHP’ye gelen olur mu?” diye merak edip sorduk. “İyi niyet mesajlarını daha şimdiden göndermeye başlayan Ak Partililer ve hatta MHP’liler var” demez mi? Bizim bu siyaset denilen sanatı öğrenmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz gerekiyormuş meğerse…

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.