BU SEÇİMİN GALİBİ İSA YILDIRIM

Tamamen objektif bakıyorum. Ne Durmuş Ali Arslan Beyle şahsi bir husumetim var, nede Halil Şahin Beyle. Gerçi Halil Şahin, şahsıma husumetini bir basın toplantısında nezaketten yoksun davranışı ile sergilemiş olsa da, benim bir sorunum yok kimseyle. Yaşım ondan küçük, aile terbiyem insanlara haksız yere hoş olmayan sözler söylememe izin vermez, herkes aldığı terbiye ve edep ölçüsünde hareket eder, saygıda asla kusur etmem ve etmeyeceğimde.

Peki, objektif bakıyorsan neden İsa Yıldırım bu seçimin galibi? diye soracağınızı biliyorum.

Şöyle, yanıtlayayım. Cumhur İttifakının ve Millet İttifakının çalışmalarını, TV programlarını, mahalle toplantılarını tamamını izliyorum. İki tarafın başkan adayı da İsa Yıldırım diyor, başka da bir şey demiyor. Bir saat program yapıyorlarsa bunun 45 dk.’sı İsa Yıldırım oluyor.

Yereldekiler yetmiyormuş gibi, birde genel başkan yardımcıları, Millet Vekilleri geliyor. Önce bizim rakibimiz Cumhur İttifakı yada diğer taraf Millet İttifakı diyor. Sonra bir bakıyorsunuz, onlar da başlıyorlar, İsa Yıldırım’ı anlatmaya.

Demek ki şöhret olmak böyle bir şey.

İki tarafında kafasında kocaman bir İsa Yıldırım portresi, korkusu, rakibi, ağızlarından düşürmüyorlar.

Kâbusları oldu İsa Yıldırım, bu insanların, kâbusları.

Ortaya şöyle bir tablo çıkıyor, iki tarafta ev gezmelerine gittiklerinde mutlaka İsa Yıldırım adını duyuyorlar. Mahalle toplantılarını karşılaştırıyorlar. Mutlaka anketler yaptırıyorlar. Durmadan toplama mitingler düzenliyorlar.

Başkanlık için; aday oluyorsunuz, kenti yönetmeye talip oluyorsunuz, projelerinizi, hedeflerinizi bir tarafa atıyorsunuz, önceliğiniz eskiden belediye başkanlığı yapmış ve yeniden aday olmuş bir adamla uğraş veriyorsunuz. Pes doğrusu!

Ben İsa Yıldırım’ın yerinde olsam, hepinize plaket veririm. Hediyelere boğarım. Ödüllendiririm. İnanılmaz tanıtımını yaptınız, farkında mısınız?

 Sonuç, bu seçimin galibi İsa Yıldırım. İsa Yıldırım’ın kendi çabası ve gayreti var ama en büyük destekçisi siz oldunuz.

------------                                    -------------------------------------------------                          ---------------------------

VATANDAŞ DİYOR Kİ!

Cumhur İttifakı adayı Halil Şahin, Ak Parti’den 2014 yılında bu ilçeye başkan adayı olduğu vakit üçlü koordinasyon diyordu, başkada bir şey demiyordu. Arkamda büyükşehir ve Hükümet var. Beş yıl boyunca arkasında Büyükşehir ve Hükümet varken ne yaptı?

Arkasında Hükümet vardı, Hükümet konağı yapılmadı.

Arkasında hükümet vardı, Devlet Hastanesi yapılmadı.

Arkasında hükümet vardı, Kent meydanı yapılmadı. Tek bir okul, tek bir cami yapamadı.

Çalkaya – Altıntaş bölgesinin imarını çözdük dediler, insanlar kan ağlıyor. Daha hangisini sayalım. Gerçekten Aksu’ya hizmet eden bir başkan olsaydı, gece gündüz Ankara’nın kapısında iş tamamlardı. Ama onun yerine ne yaptı, nasıl olsa büyük şehir ve hükümet arkamda dedi ve oturdu. 

Aslında mevzu Büyükşehir yada Hükümetin arkanızda olması değil. Başkanın gerçekten belediye başkanlığına yakışır icraatlar da bulunamaması.

Biz beş yıla daha kaybetmek istemiyoruz

Beş yıl da bir şey yapamayan, diğer beş yılda hiçbir şey yapamaz. Biz beş yıla daha kaybetmek istemiyoruz. Beş yıl boyunca başkanlık odasında gelene çay, gidene kahve ikram eden bir insan bizim başkanımız olamaz. Derdimize derman olmadı, ne kadar başkan yardımcısı, tanıdık varsa onların çocuklarını işe aldı. Oyu biz verdik, düdüğü onlar çaldı. Biz üçlü koordinasyonla Aksu şaha kalkacak sözüne inanarak, oylarımızı verdik ve gördük.

Aksu dibe vurdu, dibe.

Şimdi adını dahi duymadığımız, Aksu ile hiçbir bağlantısı olamayan meclis üyelerini listesinde görüyoruz. Bunlar kim? Kimdir? Tanımıyoruz bile. Ne amaçla geldiler bilmiyoruz? Tam bir muallaktayız. Artık güven vermiyorlar.

Oysa İsa Yıldırım, arkasında hiçbir güç bulunmazken, ne hükümet nede büyükşehir yok iken Aksu’da çok büyük işler yaptı. Ve inanıyoruz ki çok daha fazlasını yapacaktır. Bu adam, dürüst adam. Yaptıklarını tek tek sayacak değiliz. Millet biliyor ve görüyor. Özledik onu özledik. İsa Yıldırım hepimizden biri. Bize tepeden bakmıyor. Hiçbirimizi başkanlık döneminde geri çevirmedi. İhtiyaçlarımıza elinden geldiğince cevap verdi. Sırtımızı sıvazlayıp, boş sözlerle bizi kandırmadı.

Bu dönem adaylar arasında ki ayrımı yapabilecek kapasiteyiz ve artık kendimize dönmeyecek yere oyumuzu kullanmak istemiyoruz. Bu seçim hepimize ve Aksu’muza hayırlı olsun. 

-------------------------                            ------------------------------                     -----------------

O GÜNLER OLACAK İNŞALLAH!

O günler olur da görürüz inşallah, seçimlerde başkan adaylarının biri birilerine başarı temenni ettiği günleri. El sıkışarak hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunmalarını. O günler olur da görürüz, İnşallah, saygılı, seviyeli ve sakin seçim ortamlarını. O günler olurda görürüz inşallah, kazanan adayı, diğer adayların tebrik ettiği günleri. Umutluyum, o günler olacak!

Bir ilk olsun o zaman; Buradan Antalya ve Aksu’da belediye başkanlığı seçimine katılan bütün başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına ve muhtarlarımıza başarı diliyorum. Hepsinin yolu açık olsun. Şuna inanıyorum ki biz ne kadar çalışırsak, ülkemiz o kadar yükselir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.