Zirvede kar temizliği

ANTALYA'da kar keyfi yapmak isteyenlerin ziyaret ettiği 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde, tatilcilerin rahat dolaşması için her gün kar küreme ve sıkılaştırma çalışması yapılıyor.

26 Ocak 2017 Perşembe 10:47
Zirvede kar temizliği
Kemer İlçesi'ndeki Tahtalı Dağı, kar keyfi yapmak isteyenlerin uğrak noktası. 2365 metre yükseklikteki zirveye çıkanlar, rüzgarın savunduğu ve yaklaşık 3 metre kalınlığındaki kar kütleleriyle karşılaşıyor. Olympos Teleferik çalışanları, ziyaretçilerin zirvede rahat dolaşması için küreme makineleriyle önce karı temizliyor sonra da sıkılaştırma çalışması yapıyor.



Tatilciler hem kar küreme çalışmalarına katılarak hem de kardan adam yaparak eğleniyor. Olympos Teleferik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Koyuncu, "Bizim kullanım alanımızda kar kalınlığı 1 metre civarında. Rüzgarın savurduğu ve çevrede biriken karı güvenlik gerekçesiyle her gün düzenli olarak temizliyoruz. Bu çalışmalar ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşatıyor" dedi.
 


Son Güncelleme: 26.01.2017 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.