Yol kenarlarına park etmek yasak!

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kalabalık alanları boşaltmak amacıyla sokaklarda yol kenarlarına araç park edilmesini engelliyor

31 Mart 2020 Salı 12:59
Yol kenarlarına park etmek yasak!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların evden çıkmasına sınırlama getirilerek, eğlence yerleri ve mesire alanları geçici süreyle kapatıldı. Ülke genelinde ise “Evde Kal” kampanyası başlatıldı. İlgili kurumlar tarafından vatandaşlara mecbur kalınmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde uyarılar yapılırken, dışarıda zaman geçiren vatandaşlar da anonslarla uyarılarak evlerine gitmeleri yönünde çağrıda bulunuluyor.

ARAÇ PARK ETMEK YASAK

Aksu, halkının “Evde Kal” çağrısına uyduğu gözlenirken, polis ve jandarma ekiplerinin de Aksu sokaklarında denetimleri sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşların evde kalması ve kalabalık alanları boşaltmasını sağlamak amacıyla yol kenarlarına araç park edilmesini engelledi. Yoğunluk olmaması adına yapılan çalışmada, yol kenarına park eden araç sahiplerine evlerine gitmeleri yönünde uyarı yapıldı.

Son Güncelleme: 31.03.2020 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.