Yoğun kar, Antalya'yı da vurdu

ANTALYA'nın Korkuteli, Elmalı ve Akseki ilçelerinde kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Korkuteli'de taşımalı eğitim verilen okullar bir gün süreyle tatil edildi.

10 Ocak 2017 Salı 11:13
Yoğun kar, Antalya'yı da vurdu
Antalya'nın kırsal ilçeleri Korkuteli, Elmalı ve Akseki'de yoğun kar yağışı etkili oluyor. Sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle Antalya- Korkuteli, Korkuteli- Elmalı karayolu trafiğe kapandı. Korkuteli'nde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçerken, taşımalı eğitim yapan okullar bir gün süreyle tatil edildi.



Kar yağışı Antalya- Burdur karayolunda da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Burdur istikametine zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Antalya Büyükşehir, Korkuteli, Elmalı ve Akseki belediyelerine bağlı ekipleri karla mücadele çalışması başlattı.



Antalya- Konya karayolunun geçiş noktası 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar yağışının etkili olması nedeniyle Akseki- Seydişehir yolunda ulaşım olumsuz etkileniyor. Konya yönüne seyreden araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.




Son Güncelleme: 10.01.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.