Yılmaz'ın 6'ncı heyecanı

ANTALYALI ressam Nuran Yılmaz, son bir yıl içindeki yağlıboya çalışmalarını 'Özünde Sevgi Var' adıyla açtığı 6'ncı kişisel sergisinde beğeniye sundu.

03 Kasım 2017 Cuma 11:16
Yılmaz'ın 6'ncı heyecanı

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan sergisinin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl ile Yediarıklar Sanat Grubu Başkanı ressam Nuri Sezen birlikte kesti. Sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi büyük oldu.


ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, ressam Nuran Yılmaz'ın eserlerini inceledi, çalışmalarından dolayı kutladı. Sanatın ve sanatçının önemine vurgu yapan Başkan Çakcıl, "Sanatçıları tek çatı altında bir araya getiren ANSAN, sanatın her dalıyla uğraşan sanatçı dostlarımızı kucaklıyor, çalışmalarına destek veriyor" dedi.


Resim çalışmalarını halen Yediarıklar Sanat Grubu'nun atölyesinde sürdüren Yılmaz, ilk kişisel resim sergisini 2005 yılında Korkuteli Halk Eğitimi Merkezi'nde açtı. 6'ncı kişisel sergisini açan Yılmaz, "İlk kişisel sergimde yaşadığım heyecanı bugünde yaşıyorum. Resim dünyasının içinde yaşamaktan mutluyum" dedi.

Yılmaz'ın 30 yağlıboya çalışmasının bulunduğu sergi, 15 Kasım Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.