Vatandaşın parasıyla yapılan ağalık

Yerel seçimlerinin üzerinden neredeyse 4 ay geçti, bir önceki belediye yönetimi ile ilgili skandallar dur durak bilmiyor. Daha önce güdeme getirdiğimiz ve uzun süre hafızalarda yer alan park ihalesi skandalından sonra, bu seferde seçime 5 kala faturası gündeme bomba gibi düştü.

15 Temmuz 2014 Salı 13:15
Vatandaşın parasıyla yapılan ağalık
Yine aynı senaryo. Seçimlere 5 gün kala 60 bin Aksulunun hakkı oy uğruna peşkeş çekildi. Gazetemiz Güney Haberci Aksu, 5 yıl boyunca attıkları her adımla skandal dedirtecek gelişmelere imza atan Aksu Belediyesi’nin 30 Mart seçimlerinden önceki yöneticileri ile çok konuşulacak ve gündem de bomba etkisi yaratacak bir belgeye ulaştı.

Bu belge, seçim yatırımı olarak dağıtılan 2 bin 400 koli erzak ile ilgili kesilen fatura. Bu belge, Aksulu yetimin, fakirin, gurabanın hakkını, kendi kesesinden harcarmışçasına peşkeş çeken oy simsarlarının vesikası. Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, işin garip tarafı faturanın seçimlere 5 gün kala kesilmesi. Yani eski yöneticilerin oy uğruna harcadı, ödemesini yeni yönetim yaptı.

Daha öce de aynı belediye yönetimi “Skandala dur denilecek” haberi ile gündem olmuştu. Yine eski belediye yönetimi 30 Mart seçimlerine 5 gün kala 1 milyon TL’ye park ihalesi gerçekleştirmişti. Üstelik belediye bütçesinin bu rakamı ödeyecek gücünün olmadığı dile getirilmese rağmen, ısrarcı bir tutumla ihale komisyonu tarafından ihale gerçekleştirilmiş.

 

Son Güncelleme: 15.07.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aksulu 2014-07-15 13:52:12

Isa bşk 5 yıldır dağıtıyor o gıda paketlerini garıbana fukara ya. ben hiç görmedim evine götürürken gariban ihtiyaç sahip lerinin bildiğim kadariyla listesi Bld var .merak eden baksın kaçı yandaşı kaçı akrabası.gıda yardımı alanların.