Vali Karaloğlu AESOB'u ziyaret etti

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti.

08 Şubat 2018 Perşembe 15:53
Vali Karaloğlu AESOB'u ziyaret etti

Vali Münir Karaloğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İŞKUR Antalya İl Müdürü Veli Tekkanat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan ile AESOB'u ziyaret etti.

Vali Münir Karaloğlu, AESOB Sicil Bürosu personellerinden sicil işlemleriyle ilgili bilgi aldı. Sicil yaptıran esnafla sohbet eden Vali Karaloğlu, esnafın sicil işlemlerinin 10 dakikada tamamlandığı bilgisi üzerine "Birliğimiz iyi çalışıyor demek ki" dedi. Birliğin 75 bin aktif üyesi olduğu bilgisini alan Vali Münir Karaloğlu ve beraberindekiler daha sonra AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile bir süre makamında esnaf sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.