Ülkü Ocakları’ndan ihtiyaç kampanyası

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla bir kampanya düzenlendi

25 Mart 2020 Çarşamba 10:17
Ülkü Ocakları’ndan ihtiyaç kampanyası

EKİPLERİMİZ GÖREVE HAZIR

Koronavirüs ile mücadele devam ederken, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kurum ve kuruluşlar tarafından kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Antalya Ülkü Ocakları tarafından da bir kampanya düzenlendi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal’ın talimatı ile yaşlılara dağıtılmak üzere broşürler hazırlandı. İhtiyaç sahibi kimsesizlerin ve 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için ekipler oluşturuldu. İhtiyacı olan vatandaşların oluşturulan ekipleri telefonla arayarak yardım isteyebileceğini belirten Başkan Yeşildal, “Ekiplerimiz günün her saatinde göreve hazır. Ülkemiz için, ilkemiz için, ailemiz için ve sağlığımız için lütfen evde kalın” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.