Tütüncü'ye sevgi gösterisi

DOKUMA sakinleri, cadde ziyaretinde bulunan Başkan Hakan Tütüncü'yü sevgi gösterisiyle karşıladı. Başkan Tütüncü de “Hemşehrilerimizin gönüllerinde özel bir yer edindiğimizi görmek ne büyük mutluluk" dedi.

03 Mart 2019 Pazar 16:45
Tütüncü'ye sevgi gösterisi

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Rasih Kaplan Caddesi'nde hemşehrileriyle buluştu. Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye meclis üyesi adayları ve Ak gönüllüler ile caddedeki işyerlerini ziyaret etti, caddede yürüyen vatandaşlarla selamlaştı.

Büyük ilgiyle karşılanan Tütüncü, gittiği işyerlerinde taleplerini dinlediği esnafa, bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Hakan Tütüncü, caddede karşılaştığı Dokuma sakinlerinin elini sıktı, hemşehrilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Cumhur ittifakı adayı Tütüncü, cadde ziyaretinde karşılaştığı büyüklerin de elini öperek, hayır dualarını aldı. Tütüncü, evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından kendisine sevgi gösterisinde bulunan hemşehrilerini de selamladı.


 

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda çalışan Kepezli hemşehrileriyle bir araya geldi. Bülbül Akü çalışanlarıyla yemek yiyen Tütüncü, Çağlayan Plastik, Özteknik ve Akdeniz Düğün Paketçisi firmalarını da ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, “Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde Kepezli kardeşlerimle buluştuk. Kepez'in gelecek hedeflerini, insan odaklı projelerimizi anlattık" diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.03.2019 17:04
Anahtar Kelimeler:
Hakan TütüncüKepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.