Türker'den 25 yıl sonra ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, 25 yıl önce ilk kez turist olarak geldiği Alanya'yı bu kez vali olarak ziyaret etti.

12 Kasım 2014 Çarşamba 08:53
Türker'den 25 yıl sonra ziyaret
Antalya Valisi Muammer Türker'e Alanya ziyaretinde İl Jandarma Komutan vekili Jandarma Yarbay Fatih Üstündağ ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul eşlik etti. Vali Türker ve beraberindekiler önce Kaymakam Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yarbay Adnan Arseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve birim amirleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Türker, kaymakamlık makamına geçti. Kaymakam Tanrıseven burada Vali Türker'e tablo hediye etti.

'25 YIL ÖNCE GELMİŞTİM'
Vali Türker sonrasında Alanya Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Yücel ziyaretin anısına Vali Türker'e Alanya gravürü hediye etti. Vali Türker, Antalya'ya atanmasının üzerinden 1 ay geçtiğini belirterek, ilçe ziyaretlerine Gazipaşa'dan başladığını aktardı. İlçeleri yerinde tanımak, sorunları dinlemek, yöneticilerden ilçe hakkında bilgi almak amacıyla ziyaretleri düzenlediği kaydeden Vali Türker, "Alanya'ya turistik amaçlı 25 yıl önce gelmiştim. Bu arada tekrar Alanya'yı ziyaret etme fırsatım olmadı. Bu ziyaret, bu aranın telafisi gibi oldu. Bundan sonra Alanya'daki ticaretin, turizmin canlanması, tarım ve her bakımdan altyapısıyla ilgili daha işe yönelik fonksiyonel ziyaretler yapacağız" dedi.

Vali Türker ve beraberindekiler Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nı da ziyaret etttikten sonra Alanya Limanı'nda öğle yemeği yedi. Vali Türker ve beraberindekiler, Kaymakam Tanrıseven ve Başkan Yücel ile birlikte tarihi Kızılkule ile Alanya Kalesi'ni de gezdi. Vali Türker, burada bir Alman turistle kısa süre İngilizce konuşarak sohbet etti. Vali Türker, sonrasında Alanya'dan ayrıldı.
 

Son Güncelleme: 12.11.2014 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.