Türel, en başarılı 2'nci belediye başkanı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ORC araştırma şirketi tarafından yapılan ankette en başarılı belediye başkanları listesinde yüzde 59 oranla ikinci oldu.

07 Haziran 2016 Salı 15:42
Türel, en başarılı 2'nci belediye başkanı
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ORC araştırma şirketinin yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performans Ölçümü araştırmalarındaki yükselişini sürdürüyor. Açıklanan her ankette başarısı sırasını yükselten Türel, son açıklanan ankette yüzde 59'luk oranla Türkiye'nin en başarılı 2'nci büyükşehir belediye başkanı seçildi.



BAŞARI ORANI DA ARTIYOR



Ocak ayında açıklanan 'En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları' araştırmasında yüzde 55.4 başarı oranıyla 6'ncı olan Menderes Türel, aynı firmanın martta yaptığı çalışmada yüzde 58.2'lik başarı oranıyla 5'inci belediye başkanı seçildi. Başkan Türel, sıralamanın yanı sıra memnuniyet oranını da arttırarak haziranda açıklanan araştırmada ise yüzde 59'luk başarı oranına yükseldi.



22 BİN KİŞİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ 



Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC (Objective Research Center) tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın'“Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı' bölümü 20 Nisan- 2 Haziran 2016 tarihleri arasında yapıldı. Araştırma farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 22 bin 540 kişi ile 'CATI Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi' yöntemiyle gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.