TOPTANCI HAL SABUNLU SUYLA YIKANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi, yeni sezon hazırlığı için baştan sona sabunlu suyla yıkandı. 600 kilo deterjan kullanılarak yapılan yıkama işlemiyle Toptancı Hal tertemiz oldu.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 18:00
TOPTANCI HAL SABUNLU SUYLA YIKANDI
 İşlem hacmi ve kapasite bakımından Türkiye'nin en büyük sebze ve meyve hali konumundaki Antalya Toptancı Hal Kompleksi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından baştan sona yıkandı. Yeni sezon hazırlığı için yapılan yıkama çalışmasında 600 kilo deterjan kullanıldı. 800 işyerinin bulunduğu Toptancı Hal Kompleksi, yıkama işleminin ardından tertemiz oldu.

DAHA TEMİZ BİR ORTAM OLDU
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Uğurcan Ecemiş, Toptancı Hal'de ortalama 5 bin kişinin istihdam edildiğini belirterek, “20 bin kişinin üzerinde insan sirkülasyonu olan halimizde günlük ortalama 7 bin araç girip çıkmaktadır. Bu kadar yoğunluğu olan bir yer doğal olarak kirlenmektedir. Bu nedenle 600 kilo deterjan kullanarak daha temiz bir ortamda, çiftçimizin, komisyoncumuzun, tüccarımızın ve diğer esnafımızın alışveriş yapmaları için Toptancı Hal'i yıkattık" dedi.


Son Güncelleme: 23.07.2014 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.