Toptancı Hal Derneği’nden 100 bin TL’lik yardım

Antalya Sebze ve Meyve Toptancı Hal Derneği yardım talebine sessiz kalmadı. Dernek bünyesinde toplanan 100 bin TL ve talep edilen ürünler satın alınarak, afet bölgesine gönderilecek.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:45
Toptancı Hal Derneği’nden 100 bin TL’lik yardım

Manavgat ile başlatılan yardım kampanyasına Antalya Sebze ve Meyve Toptancı Hal Derneği ’de katıldı. Dernek bünyesinde toplanan 100 bin TL İle bölgede ihtiyaç olabilecek ürünler alınarak, afet bölgesine iletilecek. Yapılan yardım kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, “çok sayıda komisyoncu esnafımızı bireysel yardımlarını yaptı. Dernek olarak bizlerde böyle bir olay karşısında sessiz kalamazdık. Dernek bünyemizde 100 bin TL para topladık” dedi.

İlgili birçok kurum ve belediyeyle iletişim halinde olduklarını da dile getiren Antalya Sebze ve Meyve Toptancı Hal Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, “ İlgili kurumlarımızdan bölgede acil ihtiyaç olacak ürünlerin talebini alıyoruz. Toplanan para ile bu ürünleri alarak, afet bölgesine gönderiyoruz. Yaşanan olay karşısında oldukça üzüntülüyüz. Allah bir daha bu tür acıları yaşatmasın” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.