Telsizcilerin acı günü

ANTALYA'daki Acil Afet Haberleşme İstasyonu'nun gönüllü telsiz operatörü 73 yaşındaki Mehmet Gayyur, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü, telsiz camiasını üzüntüye boğdu.

25 Ocak 2020 Cumartesi 13:40
Telsizcilerin acı günü

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

'Acil Afet Afetleşme İstasyonu'nu çalıştıran Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi'nin üyesi olan lisanslı telsiz operatörü Mehmet Gayyur, iki ay önce rahatsızlandı, kolon kanseri teşhisi kondu. Tedavisi evinde süren Gayyur, yakınları tarafından sabah hastaneye kontrole götürülmek üzere uyandırılmak istendi. Hareketsiz olduğu görülen Gayyur için ambulans çağrıldı, hastaneye taşındı, yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

TELSİZİ TABUTUN BAŞINA KONDU

Yaşamını bekar sürdüren, evinin bir odasında oluşturduğu telsiz istasyonuyla da doğal afet olaylarında kesintisiz haberleşme desteği veren Mehmet Gayyur'un çok sevdiği el telsizi de tabutunun başına kondu.

Mehmet Gayyur, yakınlarının ve 'acil afet haberleşme' camiasındaki arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.