Tahtalı zirvesinde yürüyüş zamanı

 ANTALYA kent merkezine 57 kilometre uzaklıkta bulunan Tahtalı Teleferik, doğa sporu tutkunları için zirvede yürüyüş programı başlattı.

30 Kasım 2017 Perşembe 10:39
Tahtalı zirvesinde yürüyüş zamanı

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi aynı zamanda AKUT Antalya Birim Sorumlusu Yılmaz Sevgül tarafından Tahtalı Dağı üzerinde çizilen yürüyüş rotasında yürümek isteyenler, zirveye geliyor. Kasım ayının ilk haftasında başlayan, mayıs ayı sonuna kadar devam etmesi planlanan yürüyüşlere, 7'den 70'e herkes katılabiliyor. Karlı zirvede grup veya çift olarak yürüyüşe çıkmak isteyenler, hazırlanan paket satışları satın alabiliyor. Teleferikle zirveye iniş, çıkış, sucuk ekmek ve dağ yürüyüü paketi 90 TL'den satılıyor.


 

Dağ yürüyüşünün yoğun ilgi gördüğünü anlatan Tahtalı Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, "Tahtalı Dağı'nın zirvesini kar kaplı görmek ve mistik havasını solumak isteyenlere profesyonel rehberler eşliğinde yürüyüş turları düzenliyoruz. Zirveye gelen turistler de programa katılmak istiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.