'SURİYELİ HACER'İN TATİL KEYFİ

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan 'İki Dünya Arasında' adlı dizide, Suriye'deki iç savaştan kaçan 'Hacer' adlı genç kızı canlandıran Bihter Delüv, Antalya'da tatil yaparak yorgunluk atıyor.

10 Temmuz 2014 Perşembe 09:28
'SURİYELİ HACER'İN TATİL KEYFİ
Dizide başarılı bir performans sergileyip, izleyici gönlünde taht kuran Delüv, Antalya'da yeniden enerji topluyor. Genç ve güzel sanatçı, dizinin Ağustos ayında başlayacak üçüncü sezon çekimlerine katılacak. Yeni dönemde, 'Hacer' karakteri üzerinde yeni bir hikâye oluşturulacak.

HEDEFİ BAŞROL OYUNCULUĞU
Antalya'da yaşayan annesi emekli gazeteci Bilge Beğde ile özlem gideren Bihter Delüv, 'İki Dünya Arasında' adlı dizi öncesi 'Arka Sokaklar', 'Melekler Korusun' ve 'Muck' adlı diziler ile 'Bana Bir Soygun Yaz' adlı sinema filminde de rol almıştı. Delüv'ün asıl hedefi, uzun metrajlı sinema filmlerinde başrol oyuncusu olmak. Daha şimdiden birçok film yapımcısından teklif alan Delüv, "Şu anda oynadığım diziye çok emek verdim, orada çok da mutluyum" dedi. Delüv sözlerini şöyle sürdürdü;

"Dizilerde rol almadan önce, Antalya'da dans eğitimleri almıştım. Şansımı denemek amacıyla 'Benimle Dans Eder misin?' adlı yarışma programı için İstanbul'a gitmiştim. Yarışmada dereceye girdim, şansım açıldı. Bir gün telefondan menajer İlhan Balamir aradı, aradıkları karaktere en uygun beni gördüklerini söyledi. Dizi ve filmlerdeki oyunculuk hikâyem böyle başladı. Üstlendiğim rollerde başarılı olma çabası gösteriyorum. Sokakta yürürken beni tanıyan insanlar önüme geçerek hatıra fotoğraf çektiriyor. Gördüğüm sıcak ilgi beni mutlu ediyor, heyecanıma heyecan katıyor."

Son Güncelleme: 10.07.2014 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2015-10-26 13:30:06

Kilic

Avatar
dinara 2015-11-30 17:43:46

hojar hakinda

Avatar
dinara 2015-11-30 17:43:47

hojar hakinda