Sokaklarımız birleşsin

İhsaniye Mahalle Muhtarı İbrahim Şahin, kendi mahallesinin içinde Yurtpınar Mahallesi’ne ait sokaklar olduğu için karışıklık yaşandığını söyledi. Şahin, mahalleden imza toplayarak belediyeye başvurduğunu ve sokakların birleşerek İhsaniye Mahallesi’ne ait olması gerektiğini söyledi

27 Ağustos 2019 Salı 13:41
Sokaklarımız birleşsin

SOKAKLAR KARIŞIK

Mahallelerin iç içe olması nedeniyle vatandaşların yanılgıya düştüğünü belirten İbrahim Şahin, “Bizim mahallemiz Yurtpınar Mahallesi ile iç içe durumda ve sokak numaralarımız karışık. Benim mahallemin girişinde Yurtpınar Mahallesi’nin sokak levhası var. Vatandaşlar, o sokak numarasını İhsaniye Mahallesi’ne ait zannettiği için adres olarak o numarayı veriyor. Sokaklar karışık olduğu için herhangi bir evrak olduğu zaman postacı gelip bulamıyor. İhsaniye’de öyle bir sokak olmadığını görünce, kişinin de olmadığını düşünerek gidiyor” dedi.

Sokakların birleşmesi için mahallelinin imza topladığını belirten Şahin, “İhsaniye Mahallesi’nin iki sokağının arasında Yurtpınar Mahallesi’ne ait sokak var. O aranın birleşmesi ve sokak numaralarının düzeltilmesi gerekiyor. Benim mahallemin merkezinde Yurtpınar’ın sokağının ne işi var? İhsaniye’nin göbeğinde oturanlar bile Yurtpınar’a oy kullanıyor. Vatandaş, ‘Bizim Yurtpınar ile ne alakamız var. Biz bu bölgenin birleşerek İhsaniye Mahallesi’ne ait olmasını istiyoruz’ diyor. Mahalleliden imza toplayıp Aksu Belediyesi’ne teslim ettim. İnşallah yakın zamanda bu sorun çözülecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.