Serik'e müjde!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Serik'e açmayı planladıkları fakülteye ilişkin çalışmaları tamamladıklarını ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na (YÖK) sunacaklarını söyledi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 12:44
Serik'e müjde!
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AÜ tarafından düzenlenen 'Savaşan Devletlerin Tarihçilerinin Gözüyle 100'üncü yılında 1'inci Dünya Savaşı' konulu sempozyuma katılan akademisyenleri, akşam yemeğinde ağırladı. Belek turizm merkezindeki Gloria Verde Otel'de düzenlenen yemeğe AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve Türkiye'nin farklı üniversitelerinden gelen akademisyenler katıldı.

Yemekte konuşan AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Serik'te inşaatı tamamlanan Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu'nun aralık ayında açılacağını belirtirken, ilçeye daha önce sözünü verdiği fakülte açma çalışmalarından bahsetti. Serik'e fakülte kazandıracak planlamayı yaptıklarını kaydeden Rektör Kurtcephe, "2015 yılında YÖK senatosuna sunacağız. Belediye Başkanı Ramazan Çalık da bu konuda destek veriyor" dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık da verdikleri sözleri gerçekleştirdiklerini anlatırken, "Özel Antalya Üniversitesi'nin YÖK'ten onayını aldık. Serik'e fakülte açılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 15.11.2014 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.