Şehitler Ormanı Parkı'na bakım

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'ndeki Şehitler Ormanı Parkı'nda bakım ve onarım çalışması yaptı. Büyükşehir ekipleri, ağaçları budayıp, otları ve kurumuş ağaçları keserken, kırılan heykel ve tabelalar için de düzenleme yaptı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 15:16
Şehitler Ormanı Parkı'na bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos 2013 tarihinde dönemin Evrenseki Belediyesi tarafından oluşturulan Manavgat Şehitler Ormanı Parkı için seferber oldu. Evrenseki Belediyesi'nin kapanmasıyla sahipsiz kaldığı iddia edilen Şehitler Ormanı Parkı'nın tapusu da Büyükşehir Belediyesine geçti. Parkın harabeye döndüğü yönündeki haber üzerine Büyükşehir ekipleri acil temizlik çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik işlerine bağlı ekipler, parkta ilk etapta kurumuş ağaçları ve şehitlerin isimleri yazılı kütüklerin etrafını saran otları temizlerken, çam ağaçlarını ve girişteki kavak ağaçlarını budadı. Ekipler ayrıca kırılan heykel, tablo ve tabelalarda da bakım ve düzenleme yaptı. Yapılan çalışmalarla park yeniden hayat buldu. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Parktaki çalışmalar etap etap devam edecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.