Sağlıkçıların çocukları 23 Nisan’ı kutladı

Antalya’da, Covid-19 servislerinde çalışan sağlıkçıların çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Muratpaşa Belediyesi’nin bu zorlu dönemde sadece sağlık çalışanlarının çocukları için açtığı Münir Özkul Kreşi öğrencileri, şarkılar ve şiirlerle bayramlarını doyasıya yaşadı.

22 Nisan 2021 Perşembe 16:07
Sağlıkçıların çocukları 23 Nisan’ı kutladı

ANTALYA (İHA) -
Muratpaşa Belediyesi’nin hastanelerin covid-19 pandemi servisi ve laboratuvarlarında görev yapan sağlık çalışanlarının 3-6 yaş arası çocukları için açtığı Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin küçük öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuklar, bayram için Atatürk fotoğraflarından yapılmış taçlar taktı, Türk bayraklı tişörtler giydi. Ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan için özel hazırlanan pano önünde şiirler okuyan çocuklar, kreş bahçesinde de günlerdir büyük bir heyecanla hazırlandıkları gösterilerini sundu. Çocukların, gösteriler sırasında sosyal mesafelerini korumaları için hulahopların kullanılması dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.