Rus sevgiliye havalimanında sürpriz evlenme teklifi

Japonya'da yaşayan elektronik mühendisi Kerim Şare, 3 yıldır birlikte olduğu ve Antalya'ya tatile gelen Rus kız arkadaşına Antalya Havalimanı'nın dış hatlar terminalinde süpriz evlilik teklifinde bulundu

02 Ağustos 2014 Cumartesi 15:30
Rus sevgiliye havalimanında sürpriz evlenme teklifi
Japonya'da yaşayan Eskişehirli elektronik mühendisi 23 yaşındaki Kerim Şare, 3 yıl önce öğrenci değişim programıyla gittiği Rusya'nın St. Petersburg kentinde 22 yaşındaki Ekatarina Malysheva arkadaşlık yapmaya başladı. Kız arkadaşıyla 3 yıldır yaz aylarında Antalya'da tatilde buluşan Şare, Malysheva'ya evlenme teklif etmeye karar verdi.


Farklı bir evlenme teklifi yapmak isteyen Şare, Master Dans Gençlik Spor Kulübüne başvurdu. Şare, kız arkadaşına yapacağı sürpriz evlilik teklifi için dernekteki dansçılarla dans etmeyi öğrendi. Şare, annesi ve kardeşiyle Antalya'ya gelen kız arkadaşını dış hatlar terminalinde karşıladı. Şare, otomobillerine doğru yürürken bu sırada terminal önünde dans eden ekibe katıldı. Ekiple dans eden Şare, bu sırada açılan ve balon ve konfetilerle süslenen kırmızı halıda kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Yaşadıklarını şaşkınlıkla izleyen Rus Malysheva ise Şare'nin evlenme teklifini kabul etti. Çift, terminaldeki turist ve çalışanların alkışları eşliğinde birbirlerine sarıldı.

Evlilik teklifi için Şare'ye teşekkür eden Malysheva, "Heyecandan elim titredi. Büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Çok güzel bir sürpriz oldu. Çok mutluyum" dedi.

Kerim Şare ise kız arkadaşına unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulunduğunu kaydetti. Şare, düğün tarihlerini henüz kararlaştırmadıklarını, Türkiye ile Rusya'da birer düğün yapacaklarını vurguladı. 

Son Güncelleme: 02.08.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.