Ramazan pidesi denetimi

 MURATPAŞA Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazanın ilk gününde iftar sofralarının vazgeçilmezi pide üretimi yapan fırınları denetledi.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:19
Ramazan pidesi denetimi

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin Ramazan ayını gönül rahatlığıyla yaşamaları için unlu mamul üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, Ramazanın ilk gününde iftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi üretimi yapan yerleri denetledi. Ekipler özellikle Ramazan pidelerinin gramajını kontrol ederken, üretim alanlarının hijyen koşulları da titizlikle denetledi. Denetimlerde işletme sahibi ve çalışanlar, uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.

Muratpaşa Belediyesi'nce Ramazan ayının huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşanması için tüm önlemler alınırken, ilçe sakinleri her türlü şikayet ve önerilerini 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'ne iletebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.