Polisten 'huzur' toplantısı

 ANTALYA'da polis, sorumluluk bölgesi içinde 13 mahallenin sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarların mahalleleriyle ilgili dilek ve temennileri gündeme gelirken, karşılıklı çözüm önerileri sunuldu.

24 Kasım 2017 Cuma 12:51
Polisten 'huzur' toplantısı

Kepez İlçesi Barış Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. İhsan Koz Kız Meslek Lisesi'nde düzenlenen huzur toplantısına, İlçe Emniyet Müdürü Murat Baz, müdür yardımcısı Volkan Güneş, polis merkez amirleri, trafik, terör narkotik ve asayiş birimleri görevlileri, 13 mahallenin muhtarı ile vatandaşlar katıldı. Toplantıda, muhtarların mahalleleriyle ilgili dilek ve temennileri gündeme geldi. Ayrıca polis- halk ilişkilerini güçlendirmek, suç ve suç unsurları önleyici tedbirler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Toplantı sonunda tekvandoda Balkan 3'ncüsü olan Elif Su Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Baz tarafından madalyayla ödünlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.