Polis taraftara silah çekti

SERİK Belediyesi tarafından düzenlenen Başkanlık Futbol Turnuvası'nda Ak Gençlikspor ve Cumhuriyet Mahallesispor karşılamasından sonra polis ekipleri, bir taraftarı olay çıkardığı gerekçesiyle gözaltına almak istedi.

20 Mayıs 2016 Cuma 11:49
Polis taraftara silah çekti
Diğer taraftarların tepki göstermesi üzerine polis, silah çekti.


Serik Belediyesi tarafından düzenlenen Başkanlık Futbol Turnuvası, 16 takımın katılımıyla İsmail Oğan Futbol Sahası'nda devam ediyor. Çeyrek final mücadelesinde Cumhuriyet Mahallesispor ile Ak Gençlikspor takımları karşılaştı. Ak Gençlikspor'un 3-1 kazandığı karşılaşma sonrasında polis ve taraftar arasında arbede yaşandı. Maçta ve tribünlerde olay çıkmayan karşılaşma sonrasında polis, Yılmaz Teke adlı taraftarı taşkınlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına almak istedi. Saha dışında bekleyen diğer taraftarlar tepki gösterdi. Tepkilerin artması üzerine bir polis silahını çekti. Gerginliğin iyice artması üzerine polis, Yılmaz Teke'yi ekip aracına bindirerek polise merkezine götürdü. 



Gözaltı kararına tepki gösteren taraftarlar, "Tur mücadelesi verildiği için maçın tansiyonu yüksekti ancak buna rağmen olay çıktı. Polis, keyfi şekilde saha dışında arkadaşımızı gözaltına aldı" dedi.



Yılmaz Teke, Kabahatler Kanunu göre hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 20.05.2016 11:50
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.