Polis müdüründen altın kızlara moral

ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, mücadale sporlarında elde ettikleri başarılarla kentin gururu olan Polisgücü Spor Kulübü sporcuları Ayşe Ateş ile Kübra Karabağ'ı makamında kabul etti.

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:33
 Polis müdüründen altın kızlara moral
Kick boks branşında 2013 Dünya ikincisi, 2015 Dünya üçüncüsü ve 2016 Uluslararası Kick Boks Turnuva şampiyonu olan Polisgücü Spor Kulübü sporcuları Ayşe Ateş ile Kübra Karabağ, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u ziyaret etti. BESYO mezunu Ayşe Ateş ile BESYO öğrencisi Kübra Karabağ, Polisgücü olarak spora verdikleri destekten dolayı Tonbul'a teşekkür etti. Ziyarette Polisgücü Genel Sekreteri Salih Barış, Polisgücü Yönetim Kurulu üyesi Doğan Dirimlili, Polisgücü Spor Kulübü'nün fahri antrenörleri Yasin ve Hasan Urlu kardeşler de hazır bulundu. Aynı zamanda Muay Thai Milli Takım Baş Antrenörü olan Yasin Urlu, Cemil Tonbul'a boks eldiveni hediye etti. Tonbul, objektiflere poz verirken de bu eldiveni taktı. Cemil Tonbul ise sporculara şilt ve çeşitli hediyeler armağan etti. Tonbul, spora olan desteklerinin süreceğini söyledi. 


Muay Thai branşında 2015 Üniversiteler Şampiyonu, 2016 Türkiye Şampiyonu olan Kübra Karabağ, ayrıca 19-29 Mayıs tarihleri arasında İsveç'te yapılacak Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Son Güncelleme: 20.04.2016 16:36
Anahtar Kelimeler:
Antalya Emniyet Müdürü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.