Parkı evi gibi kullanıyor

ANTALYA'da çocuk parkında bulunan kaydırağa kurduğu yatakta yatan evsiz, parkın geri kalanına ve masalara da topladığı hurdaları yerleştirdi.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:11
Parkı evi gibi kullanıyor

Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan çocuk parkıevi gibi kullanan kişiyi polis ekipleri uzaklaştırdı. Evsiz olduğu ve sokakta yaşadığı öğrenilen kişi, park içerisinde çocukların oyun oynaması amacıyla yapılan kaydırağa yorgan, yastık ve döşek ile kendine yatak kurarak burada konaklamaya başladı. Kaydırağın başka bir köşesine ise çöp torbaları içerisinde gün içerisinde topladığı malzemeleri yerleştiren kişi, parkın diğer noktalarına ise farklı malzemeler koyuyor. Ağaca yiyeceklerini asan kişinin, yemeklerini koyduğu masanın etrafına da tabure yerleştirdiği görüldü. Evsiz kişi, tuvalet ihtiyacını ise belediye tarafından park içerisine yaptırılan tuvalette gideriyor. Evsiz adam, gündüz ise parkın bir köşesinde çöpten bulduğu satılabilecek malzemeleri yoldan geçenlere satmak için tezgah kuruyor.

Geçen ay bölgede yaşayanların ve esnafın şikayeti üzerine polis tarafından parktan uzaklaştırılan, zabıta tarafından malzemelerine el konulan evsiz, bir süre sonra parka geri döndü. Park içerisindeki evsizi tekrardan görenler durumu polise bildirdi. Parka gelen polis ekipleri eşyalarını toplattıkları kişiyi bölgeden uzaklaştırdı.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.