Özen’in haklı gururu

Eczacı Ramazan Özen’in küçük kızı Gül Naz resim çizmekteki yeteneğiyle babasının göğsünü kabarttı. Minik elleriyle, İç dünyasını tuvallere yansıtan Gül Naz Özen, ortaya koyduğu eserlerin önünde objektifimize poz vermeyi de ihmal etmedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 16:38
Özen’in haklı gururu

Eczacı Ramazan Özen’in haklı gururu. Ramazan Özen’in biricik kızı Gül Naz çizimdeki hünerlerini tuvallere yansıttı. 4-7 yaş aralığındaki çocukların yaratıcı kimliklerini ortaya çıkarmak için çaba gösteren Figüran Sanat Cafe’nin küçük bireyi Gül Naz Özen, ortaya koyduğu eserleri açılan sergiyle taçlandırdı. Gül Naz’ın bu başarısı babası Ramazan haklı bir gurur yaşatmasına neden oldu.  

Kızının resim çizmeye olan yeteneğini fark eden, onun bu yeteneğinin geliştirmek adına nasıl bir yol izleyeceğini araştırırken, Figüran Sanat Café’yle yollarının kesiştiğini ifade eden Ramazan Özen, “Kızımın resim çizmekteki yeteneğini fark ettikten sonra onu daha doğru yönlendirebilmek için neler yapabilirim derken, burayı buldum. Kızım eğitimlerine başladıktan sonra çok büyük gelişme gösterdi gözlerime inanamadım. İşte şimdi bu minik ellerden çıkan resimlerin sergisindeyiz. Kızımla ne kadar gurur duysam az kalır. Her ebeveynin yapması gerektiği gibi bende onu her zaman ve koşulda destekleyeceğim ve hep onun arkasında olacağım.” diye konuşarak duygularını ifade etti.

4-7 yaş aralığındaki çocukların yaratıcı kimliklerini ortaya çıkarmak için çalışan Figüran Sanat Cafe müdürü Hacer Çilingir, çocuklar bizim geleceğimiz. Bizlerde onların yeteneklerini ortaya çıkarmak, doğru yönlendirmek adına bu etkinlikleri yapıyoruz. Her geçen gün yeni çocuklara ulaşıp, onların hayal dünyalarını geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.