Özel bireylere özel safari

YAŞAM Akademisi Derneği'nde, engelleri sanat eğitimleriyle aşan özel çocuk ve gençler, katıldıkları doğa gezisinde keyifli anlar yaşadı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:54
Özel bireylere özel safari

 Yaşam Akademisi Derneği Başkanı Tutku Yıldız, dernek üyesi zihinsel engelli özel bireyler için 'Hayatı Farkedenler, Hayatı Farketmeyenlere Fark Atarlar' sloganıyla safari düzenlendi. Patika Turizm Firması'nın desteğiyle 4 safari aracına binen 20 özel bireye, anne ve babaları da eşlik etti. 3 eğitim görevlisinin de eşlik ettiği özel bireyler, maceralı bir yolculuk yaptı. Korkusuzca dağ-tepe aşan, vadi, kanyon ve dereleri geçerek Uçansu Şelalesi'ne ulaşan özel bireyler, burada yüzerek serinledi. 





Günün sonunda yeniden araçlarla dönen özel bireylerin keyifli zaman geçirdiğini kaydeden Yaşam Akademisi Derneği Başkanı Tutku Yıldız, "Üyelerimizi eğitimle sosyal hayata kazandırıyoruz. Doğa turuyla da onların kendilerine güvenmelerini, farklı ortamlarda yer almalarına sağlıyoruz. Özel bireylerin mutlu olması, başarılı olması, mutlu olmaları bizim için çok önemli" dedi.


Son Güncelleme: 29.06.2016 13:55
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.