Oto hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde iki araçtan hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli polisin çalışması sonucu yakalandıktan sonra tutuklandı.

11 Aralık 2019 Çarşamba 16:24
Oto hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 28 Kasım gecesi Sanayi Mahallesi'nde park halindeki aracın arka camının kırılarak içerisindeki 2 hoparlör ve oto teybi; 6 Aralık gecesi de aynı mahallede park halindeki aracın kapısının zorla açılarak içerisindeki oto teybinin çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelisinin B.Ü. olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonucu B.Ü. yakalanarak, gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ü. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüphelinin çaldığı malzemeler ise bulunarak, sahiplerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 11.12.2019 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.