OSB Jandarma Karakolu açıldı

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Jandarma Karakol Komutanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

24 Ekim 2017 Salı 12:02
OSB Jandarma Karakolu açıldı

Döşemealtı İlçesi'nde OSB'nin içinde yapılan jandarma karakolunun açılışına Vali Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve bazı kurum temsilcileri katıldı. Törende konuşan Karaloğlu, büyük bir stratejik öneme sahip, binlerce kişinin istihdam edildiği Organize Sanayi Bölgesi'nin büyümeye devam ettiğini söyledi.

Bölgede yeni yatırımcıların yer talepleri olduğunu kaydeden Karaloğlu, "Yeni çalışmalarımız var. Yeni planlarımız var. Bölgemiz büyümeye devam ettikçe ve işletme sayısı arttıkça her türlü tehlikeden uzak, bilgi güvenliğinin de hat safhada olduğu bir ortam oluşturmak kaçınılmazdı. İşte bunun için OSB'de güvenlik ihtiyacını karşılamak adına Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu'nu açtık. Temenni ediyorum ki jandarmamıza az iş düşsün. Bölgede jandarmanın varlığının insanlara verdiği güven bile huzuru temin etmeye yeterlidir diye düşünüyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Yıldız, OSB Başkanı Bahar ve beraberindekiler OSB Jandarma Karakolunun açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.