Öğrencilere bisiklet hediye edildi

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bisikletler öğrencilere teslim edildi.

18 Haziran 2016 Cumartesi 12:01
Öğrencilere bisiklet hediye edildi
 Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Sağlıklı Toplum Projesi kapsamında gönderilen 30 bisiklet, törenle öğrencilere dağıtıldı. Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki törene, Kaymakam Murat Uz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bisikletlerinin kutuları içinde hediye edildiği öğrenciler arasında fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere de para ödülü verildi. 



Törende konuşan Kaymakam Murat Uz, "Demre'nin en önemli sorunlarından biri motosikletler. Motosiklete binmek yerine, başarılı olarak size hediye edilen bisikletlere binin. Hem sağlıklı olun hem de trafik karmaşasına katkı sağlamayın. Motosiklete binen arkadaşlarınızı bir kez daha uyarıyorum. Kuralsız motosikletlere al konulacak. Trafik kurallarına uymadan binen motosiklet sürücüleri de gerekli ceza yazılacak. Siz kurallara uyun. Kurallara uymanın en kolay yolu bisiklete binmek" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.06.2016 12:05
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.