Muratpaşa'dan engellilere iftar

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de, Antalya'daki tüm engelli dernekleriyle iftar sofrasında buluştu.

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:37
Muratpaşa'dan engellilere iftar
 Her gün bir mahallede, bölge iftar sofrası kuran Muratpaşa Belediyesi, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'deki iftar programında, Antalya'daki tüm engelli dernek yönetici ve üyelerini buluşturdu. İftar programının evsahipliğini yapan Belediye Başkanı Ümit Uysal, engelli dernek ve ailelerini, belediye tarafından uygulanan, engellilerin yaşamını kolaylaştıran, yaşama aktif katılımlarını sağlayan ve imeceyle hayata geçirilen projelerin paydaşı olarak gördüğünü söyledi.



TOPLUMSAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ



Engelli derneklerinin yöneticileri ve engelli ailelerine, "Sizler, toplumsal hayatın normalleşmesi için çok yoğun çaba sarfeden insanlarsınız" diye seslenen Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Engellilerimizin yaşamını normalleştirmek için, sürekli bir çalışma halindeyiz. Aşama aşama, iyileştirme projelerimizi uyguluyoruz. Mahallelerimizde yollarımızı, asfaltlarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyor, Avrupa standartlarına uygun hale getiriyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında engelli şeritleri ve geçiş noktalarını titizlikle uyguluyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 20.06.2016 11:41
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.