Muratpaşa adına özel turnuva

ANTALYA Uluslararası Kış Briç Festivali'nde Muratpaşa Belediyesi adına düzenlenen özel turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Başkanvekili İbrahim Cephaneci'nin katıldığı törenle verildi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 11:25
Muratpaşa adına özel turnuva
 Muratpaşa Belediyesi'nin destekleriyle Antalya Briç Kulübü tarafından düzenlenen ödüllü 11'inci Antalya Uluslararası Kış Briç Festivali Porto Bello Otel'de başladı. Pazar günü sona erecek festivalin açılışında 'Muratpaşa Belediyesi' adına özel bir turnuva düzenlendi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanvekili İbrahim Cephaneci'nin katıldığı törenle verildi.



Cephaneci, burada yaptığı konuşmada Muratpaşa'da her yaş grubunun spor yapabilmesi için spor tesisleri inşa edildiğini, özel programlar düzenlendiğini söyledi. İbrahim Cephaneci, "Spor yapmak için bizden destek isteyen her insanımıza tesislerle, programlarla imkan tanımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.01.2017 11:25
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.