Muhtar düşen plakaların sahiplerini arıyor

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Tosmur Mahalle Muhtarı Yakup Gündoğan, yağmur  nedenlerle düşen araç plakalarını muhtarlık binasının duvarına astı. Gündoğan, fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştığı plakaların sahiplerini arıyor.

31 Ekim 2017 Salı 12:06
Muhtar düşen plakaların sahiplerini arıyor

Tosmur Mahalle Muhtarı Yakup Gündoğan, yağmur başta olmak üzere çeşitli nedenlerle düşen araç plakalarını muhtarlık binasının duvarına asarak sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Plakaların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından 'Arkadaşlar Tosmur Kanyon önünde biriken sularda kalan plakalarınızı Tosmur muhtarlıktan alabilirsiniz, saygılar" notuyla paylaştı.

Alanya'da önceki gün şiddetli yağmur yağdığını belirten Muhtar Gündoğan, piknik alanı ve bir restoranın da bulunduğu Dimçayı'na giden yolun Tosmur Mahallesi'nden geçtiğini kaydetti. Yağmur sırasında kanyonun olduğu bölgede bulunan logarın tıkandığı, bu nedenle suyun biriktiğini ve yükseldiğini anlatan Yakup Gündoğan, suya giren birçok aracın plakasının düştüğünü kaydetti. 20'ye yakın plaka topladığını vurgulayan Gündoğan, "Bu plakaları sahiplerine ulaştırmak için toplayıp muhtarlığa getirdik. Fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştık. Bir kısmı gelip aldı. Halen bizde olan var. Onları da bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.